Yasmin!
Girl
Stuff
Linkies
Diary

holiday kerr?
Dec 16, 2011 | 6:30 AM | 0 Strawberry
Photobucket

Assalamualaikum. Hi semua! :) Okay. nampaknya esok aku dah bertolak ke KL. haha babai taknak balik Bp dah. sebab taknak amik result. wuwuwu~ K tipu je. Happy? mesti lah happy!!!!! YEY akhirnya keluar jugak dari rumah hehe. besoknya pergi Sunway lagoon~~ aigoo taksabar. ehem sebelum tu makin happy dibuatnya bila dah habis tengok BOF, Princess Hours <--- ni dah ulang ke berapa kali dah. City hunter, Heartstrings, and Soul Mate. huhuhu suke sangatttttt. Ni kalau azira and nina ada ni, habis besok pagi tak habis bercerita. cuti sekolah habiskan masa dengan semua tu kay :) 


BOYS OVER FLOWERS. 

aku tak tahan tengok cerita ni. Nangis2 lagi. best gila! 5stars for this!!!
paling suka Kimbum dia comel sangat. ya allah tolonglah.....


sekarang aku dah gila kan dia ni. HAHA 



Older Post